Top
 

Antrenamentele Unique Fitness

testează, ascultă-ți corpul și

alege antrenamentele potrivite pentrutine.

Cardio

Pune-ți sângele în mișcare! Crește rezistența organismului, oxigenează fiecare celulă și îmbunătățește-ți sistemul cardiovascular cu ajutorul antrenamentelor cardio! Datorită intensității acestui tip de antrenament, corpul tău devine suplu, tonifiat, puternic și din ce în ce mai sănătos!

Descoperă acum!

Yoga

Arta trupului și a minții! Yoga nu este despre a reuși să stai în poziții complicate. Este despre conștientizarea propriului corp. Despre echilibru – fizic, mental, emotional și spiritual. Este despre a respira corect și a fi prezent. Beneficiile? Extraordinare, atât în interior cât și în exterior!

Descoperă acum!

Pilates

Pilates reprezintă un sistem complex de exerciții fizice, prin care se lucrează întregul corp de la musculatura cea mai profundă până la cea periferică, exerciții în care intervin mintea, corpul și respirația. Diferența? Yoga este mai mult despre sănătatea și echilibrul mental și spiritual, în timp ce în pilates atenția cade mai mult pe sănătatea și flexibilitatea fizică a corpului.

Descoperă acum!

Fitness

Lucrează fiecare mușchi! Este un antrenament de tonifiere musculară ce are ca scop creșterea calității fibrei musculare și accelerarea metabolismului. Cu ajutorul aparatelor profesionale și a greutăților medii și mari antrenezi targetat fiecare mușchi în parte, slăbești și îți modelezi corpul exact așa cum îți dorești!

Descoperă acum!