Top
 
Descoperă

Echipa noastră

Team Image

Nezia Popescu

INSTRUCTOR AEROBIC, ANTRENOR PERSONAL

„Îmi plăcea să alerg, să inot, să fac gimnastică, să joc baschet.” Am ales să fiu instructor de aerobic pentru că mișcarea mă face să mă simt bine, este un beneficiu pentru partea estetică și este un mod de a elimina energiile negative și de a le atrage pe cele pozitive.

Team Image

Gabriela Ion

ANTRENOARE FITNESS - CULTURISM, STEP

,,Cum sunt” și ,,cum vreau să fiu” sunt despărțite doar de acțiunile mele. Pasiunea mea pentru dans și sport m-au ajutat să îmbin utilul cu plăcutul. Mi-am dorit întodeauna să împărtășesc această pasiune tuturor celor care doresc sa aibă un stil de viață sănătos.

Team Image

Cristian Dragnea

INSTRUCTOR FITNESS

Elaborare program pregătire în vederea atingerii unor obiective precum: slăbire, tonifiere, întreținere, dezvoltare musculară, condiție fizică (generală sau specifică) etc. Pot lucra cu adolescenți și tineri, adulți, persoane în vârstă, persoane cu dizabilități, persoane cu deficiențe (cifoze,lordoze,scolioze etc.), persoane cu probleme medicale (obezitate,diabet etc.), sportivi de performanță etc.

Team Image

Daniel Petre

INSTRUCTOR DE DANS

Antrenor si arbitru national de dans sportiv acreditat de Federatia Romana de Dans Sportiv, vicecampion national si finalist la Campionatele Nationale de 10 dansuri adulti, avand o experienta de peate 23 de ani in dansul sportiv de performanta.

Team Image

Masri Taufic

ANTRENOR PERSONAL, GIMNASTICĂ AEROBICĂ, ANTRENOR DE TAE BO

„Fost sportiv de gimnastică aerobică și actual culturist”. Fost colaborator în emisiunea Poftiți la Slăbit prezentată de Oana Cuzino. Am avut plăcerea de a lucra cu persoane cunoscute de la noi precum: Sanda Ladosi sau Teo Trandafir.

Team Image

Cătălin Costa

INSTRUCTOR FITNESS, ANTRENOR PERSONAL

„Formator instructori aerobic” Competențe: Aerobic clasic, Aerobic dance, Functional Training, Zumba, Fitball Training, Circuit Training, Hiit, Primul ajutor, Fundamentele nutriției, Anatomia, Psihologia.

Team Image

Gabriel Cristian Vasile

INSTRUCTOR CLASE DE GRUP, STEP AEROBIC, BODY ART

„Practicant de karate și caiac” Specializat în tot ce ține de clase de grup fitness. Aerobic, step aerobic, taebo, clase combat coregrafie, body art, masaj terapeutic, somatic, drenaj limfatic și masaj anticelulitic.

Team Image

Ariton Răzvan

ANTRENOR PERSONAL

Ariton Răzvan are 36 de ani de experiență în bodybuilding și fitness și un CV impresionant: practicant al bodybuilding-ului din 1981 și absolvent al primei serii de antrenori din cadrul Federației Române de Culturism în 1991, el este totodată expert în nutriție, evaluarea fizică și elaborare de perograme personalizate de antrenament. Și încă n-am spus tot, dar te așteptăm să-l cunoști.