Top
Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
10.30 - 11.00
Hips & Waist
Nezia
Total Body
Gabi
Body Fusion
Cătălin
Cardio Toning
Nezia
Abs & Butt
Gabi
11.00 - 11.30

Luni

 • Hips & Waist Nezia
  10.30 - 11.30

Marți

 • Total Body Gabi
  10.30 - 11.30

Miercuri

 • Body Fusion Cătălin
  10.30 - 11.30

Joi

 • Cardio Toning Nezia
  10.30 - 11.30

Vineri

 • Abs & Butt Gabi
  10.30 - 11.30
No antrenamente available!

UBW

Cuvântul de ordine este…dinamism. Cu ajutorul acestei clase ce îmbină, într-un mod echilibrat, exerciții pentru toate grupele musculare, cu o alternanță controlată a eforturilor de tip aerob și anaerob, se obțin rezultate ce vizează atât creștere tonusului muscular, cât și îmbunătățirea condiției fzice generale.

TOTAL BODY

Clasele TOTAL Body și-au câștigat popularitatea atât în rândul amatorilor de fitness, cât și printre profesioniști. În cadrul acestor clase, accentul este pus pe tonifierea tuturor grupelor musculare ale corpului.

CARDIO TONING

Cardio Toning este o clasă în care se pune accentul, în mare măsură, pe exercițiile de tip cardio. Antrenamentul are următorul flow: încălzire cardio, exerciții la saltea, exerciții de stretching, de relaxare și respirație. Fiecare dintre aceste etape are rolul său, încălzirea cardio accelerează arderea grăsimilor, cea de-a doua parte are ca scop tonifierea, iar cea de-a treia are ca scop relaxarea.

HIPS & WAIST

Antrenament nișat, adresat în special persoanelor care doresc să lucreze zona taliei și a fesierilor. Rezultatele se obțin cu ajutorul exercițiilor de tonifiere în regim de rezistență pentru aceste zone ale corpului.

BODY FUSION

De ce să alegi între yoga și pilates când poți să alegi yoga și pilates și să te bucuri din plin de beneficiile pe care fiecare dintre acestea le aduc? Această clasă inedită constă într-un mix de exerciții din yoga și pilates după un program original, conceput de Cătălin Costa.

ABS & BUTT

Antrenament nișat, dedicat în special celor care au ca obiectiv tonifierea zonei abdomenului și a fesierilor.
Rezultatele vor fi posibile datorită combinației de genuflexiuni și fandări, dar și seriilor repetate de abdomene.